Tuesday, January 5, 2010

Berita Kebajikan: 9W2IKU Kemalangan

Longgokan pasir dan batu di tepi jalan yang tidak diletakkan tanda amaran telah menyebabkan 9W2IKU Suhaimi kemalangan jam 7.15 pagi tadi. Untuk makluman , tempat kejadian tidak jauh dari rumahnya di Tunjang.
Setelah dihubungi 9W2IKU tetap menunjukkan nada ceria dan bercerita hal-hal semasa walaupun ditimpa kemalangan. Beliau kini berehat di rumahnya setelah mendapat rawatan dan kaki kanannya yang retak telah disimen.

Bagi pihak rakan-rakan HAM di Taiping dan sekitarnya , berharap IKU cepat sembuh dan tabah dengan dugaan.9W2IKU (memegang bendera di tengah) semasa menjayakan kayuhan Perlis-Pakbara 26-27 Disember lalu.

Fox Hunting Fan


Fox Hunting Fan Especially South Ham Area

Skudai, 30 Jan 2010

"UTM Introductory ARDF open 2010"

For more info please refer to this link

UTM ARDF Open 2010

Keputusan RAE

Assalamualaikum semua...Sorry kalau anda tertipu. Keputusan lum kuar lagi, saja nak contribute sikit kat sini, sekadar mengingatkan pada rakan rakan SWAL yang baru menduduki peperiksaan RAE 2009/2, rajin rajin la pantau di web SKMM ni berkemungkinan keputusan akan dikeluarkan tidak lama lagi...semoga anda berjaya dan akan menjadi peminat radio yang berdisiplin dan sentiasa mengikut AOP yang betul.

Penantian Satu Penyeksaan


Cuba kenal kenal dengan 9M2 dari sekarang sebab depa ni yang nak sign borang rekomen untuk ambil lesen B anda.

73 de 9W2VZO

Kemunculan Semula.

Selamat Tahun Baru 2010 buat rakan rakan pengunjung setia blog Komuniti Kampongku 250 Taiping Bandar Warisan. Jom kita gegarkan 2010 dengan aktiviti yang lebih mencabar dan kembalikan kemeriahan Jalur 250 Mhz ini seperti satu masa dulu. Insyallah.


2010
Reborn
The Year We Make Contact

Start Picit PTT
Contact Perdana 2010
Jadikan Hobi ini sesuatu yang unik,
Tak semua orang memilikinya,
Hanya satu anda didunia ini dengan calsign masing masing.
Jom QSO.
Riuhkan kembali
KAMPUNGKU250.

Jumpa anda diudara.