Friday, January 2, 2009

Jemputan Kenduri

QST : Komuniti Radio Amatur Kampongku Bandar Warisan
9W2VZO - Abang Vic menjemput semua rakan "local land" seisi keluarga untuk hadir ke majlis Walimatul Urus Adinda beliau seperti keketapan berikut;

Tarikh : Sabtu, 03 Januari 2009

QTH : Dewan Changkat Jering, 34850 Changkat Jering, Taiping.

QTR : Jam 1200 - Jam 1530

Datanglah beramai-ramai seisi keluarga untuk meriahkan lagi majlis.

JOM JORAN - Toman Tahun Baru

Cuti Tahun Baru 1/1/2009, tanpa dirancang dan tak disangka sangka pada mulanya cuma 3 ke 4 station sahaja yang bercadang untuk menghabiskan masa dengan aktiviti memburu toman akhirnya mendapat sambutan yang mengalakkan dari rakan rakan ham taiping dengan kehadiran 10 station pemancing dan terima kasih juga pada 9M2AZZ serta 9W2DMG yang secara kebetulan berada disekitar lokasi singah memeriahkan suasana.

Tahniah buat 9W2MZS kerana berjaya menaikkan Toman seberat +/_ 2.5kg dan yang pastinya akan ada rakan rakan yang RADANG dan kemeriahan ini pasti akan berulang. Tunggu edisi seterusnya dan diharap makin ramai yang dapat turun bersama sambil kita membuat pertandingan tertutup antara ham Taiping.

Sebahagian daripada rakan yang hadir tengah sabar menunggu joran masing masing.

Tuan Penasihat, Tuan Cekup dan Tuan Tarik, bergambar selepas 10minit aksi yang mendebarkan takut putus kali kedua.

Muka puas Zul dengan Abu yang dalam hati berkata " Ni aku radang ni, tak leh jadi ni esok aku mai sorang sorang ni "

" Glamour gak aku ni, semua orang nak bergambar ngan aku ni " kata Toman tu yang bernasib baik merasa jalan jalan naik kereta Proton Wira.

Kekenyangan selepas menjamu selera sorang sekeping roti canai yang ditaja oleh TIJ. Selepas semua pemancing frust tak dapat meneruskan pancingan disebabkan hujan turun dengan lebatnya. Tapi terdengar bisik bisik ada yang nak turun pagi ni.

Apapun terima kasih semua, moga kita dapat berkumpul lagi untuk serangan kali kedua.